Deze website maakt gebruik van cookies van onszelf en derde partijen om uw surfervaring te verbeteren en analyses uit te voeren. Doorgaan met surfen houdt in dat u onze Cooky Policy accepteert.

Huis aan de noordelijke Costa Blanca

MORE INFOMORE INFO
Het aanbod van huizen aan de noordelijke Costa Blanca wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteitsstandaard. Hoewel er verschillen bestaan tussen de ene stad en de andere, wordt de noordelijke Costa Blanca beschouwd als een zone van verblijfstoerisme voor mensen met een hogere koopkracht. De overheersende huizensoort is de vrijstaande villa, vooral in berggebieden met een spectaculair uitzicht op zee. Direct aan het strand in steden zoals Benidorm, Altea of Calpe, zijn het echter de appartementen die het belangrijkste onderdeel vormen van het aanbod van huizen aan de noordelijke Costa Blanca.


De noordelijke Costa Blanca is de kustlijn die zich uitstrekt van Denia, in het noorden, tot aan de stad Alicante, in het centrum van de provincie. Een gebied waar de zee en de bergen perfect samensmelten en een uitzonderlijk mooi landschap vormen, bezaaid met spectaculaire kliffen en kleine betoverende baaien, maar waar men natuurlijk ook de grote witte zandstranden kan vinden.

De toeristische ontwikkeling van dit deel van de Spaanse kust begon al in de vroege jaren '60 van de vorige eeuw, en daarom heeft deze zone een gevestigde diensteninfrastructuur en een uitstekende communicatienetwerk. De internationale luchthaven van Alicante is één van de drukste vliegvelden in Spanje en is over de weg perfect verbonden met de belangrijkste toeristische gebieden van de noordelijke Costa Blanca, zoals Benidorm, Villajoyosa, Altea, Calpe, Javea en Denia.

WONING ZOEKER

ZOEK

U vindt niet wat u zoekt?
Gebruik onze geavanceerde zoekmachine »

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de meest recente vastgoed aanbiedingen

Ja, ik heb het privacy beleid en de gegevensbescherming gelezen en ga hiermee akkoord.
SCHRIJF
IN
Ontvang je GRATIS Spanje gidsen

AANBEVOLEN HUIZEN AAN DE NOORDELIJKE COSTA BLANCAFOCUS OP NOORDELIJKE COSTA BLANCA